Brad Berger

Het Grote Boek met Familiespellen

101 Originele Familie- en Groepsspellen Waar Je Geen Oplader Voor Nodig Hebt!

Echte gezelligheid, dat is waar deze uitgave van Unravel voor staat. In Het Grote Boek met Familiespellen vind je 101 hilarische, interactieve en uitdagende spellen waarvoor je niets meer nodig hebt dan alleen een pen en papier.

Je beste vrienden leer je door spellen als “Wie heeft dat gezegd?” en “Liegen tot je een ons weegt” nóg beter kennen, maar ook een groep die elkaar pas net ontmoet of collega’s hebben met dit boek grote kans op veel lol, een onvergetelijke kennismaking en blijvende herinneringen.

Er wordt niet alleen een beroep op je strategisch vermogen gedaan, maar ook op ieders creativiteit, oplossend vermogen, snelheid en overtuigingskracht. Bereid je voor op keuzestress, puzzels, dromen, misleiding, verhalen uit een ver verleden, inschattingen maken, hersenkrakers, fantasie, tekenen en nog veel meer. Even offline zijn en tijd voor echte gezelligheid. Want wat is er beter dan genieten van elkaars aanwezigheid en het versterken van relaties!?

Sms'en, tweeten of online surfen is niet toegestaan! Hoewel de kans groot is dat je bij zoveel gezelligheid je telefoon helemaal vergeet.

Hardcover - 344 pagina's
ISBN 9789082858754
€ 21,95

Preorder
  • [ Verwacht mei 2021 ]

Inkijkexemplaar

© Copyright 2021 Unravel Publishers