STEVEN FURTICK

(ON)GESCHIKT

hoe god gebroken mensen gebruikt
om grote dingen te doen

Wat als jouw grootste zwakheid
eigenlijk een geheim wapen is?

Onze cultuur leert ons dat het antwoord op onze mislukkingen is ze aan te pakken. De oplossing voor onze gebreken is ze te verbergen. Het geheim van ons succes is om zo perfect mogelijk voor de dag te komen. Maar Gods kwalificatiesysteem is anders dan die van de wereld. En dat is ook Zijn kijk op onze zwakheden, op onze bestemming en onze ware identiteit.

In (On)Geschikt legt Steven Furtick uit wie God is, de geweldige "IK BEN" en helpt hij ons onze ware identiteit te vinden. Aan de hand van het verhaal van Jakob nodigt Furtick ons uit om onze zwakheden onder ogen te zien en om ze door God te laten gebruiken.

De waarheid is dat God ons gemaakt heeft om meer te zijn, meer voor elkaar te krijgen, het leven met een grotere passie te leven dan we hadden kunnen dromen. Maar om te worden wie Hij ons geroepen heeft te zijn, moeten we onszelf accepteren zoals we nu zijn. (On)Geschikt helpt ons om de uitdagingen en mislukkingen aan te kunnen zonder ontmoedigd te raken in onze bestemming. We kunnen floreren door de hoop dat God in ons aan het werk is en door ons heen werkt, niet ondanks, maar juist dankzij onze zwakheden. Want God gebruikt gebroken en ongeschikte mensen om grote dingen te doen.

Softcover - 256 pagina's
ISBN 9789082858716
€ 14,95

Bestellen

Over de auteur

Steven Furtick is voorganger van de snelgroeiende en invloedrijke kerk Elevation Church in Charlotte, USA. Samen met zijn vrouw Holly en zeven andere gezinnen is hij Elevation in 2006 gestart. Pastor Steven heeft een Master of Divinity diploma en is een New York Times bestsellerauteur van verschillende boeken. Steven en Holly wonen in Charlotte, samen met hun twee zonen Elijah en Graham, en hun dochter Abbey.

© Copyright 2018-2019 Unravel Publishers