John Mark Comer

Paradijs Stad

Hoe we onze tijd besteden: Werk, rust
en waarom we hier op aarde zijn.

Kan het God schelen waar ik werk? Is mijn werk—in een kantoor, fabriek, keuken of studio—van belang voor God? Hoe zit het met wat ik doe in mijn vrije tijd en hoeveel rust ik neem? Of ben ik vooral nuttig als ik voor de kerk of een non-profitorganisatie werk?

Al vanaf de allereerste bladzijden van de Bijbel moedigt God ons aan om over de wereld te heersen, om de potentie die in de aarde zit ten volle te benutten. Binnen dit idee zoeken we naar het doel van ons leven en wat dat betekent voor de normale, dagelijkse dingen die we doen, zoals naar het werk gaan, mails beantwoorden, het huishouden doen, kinderen opvoeden en huiswerk maken.

In Paradijs Stad ontdek je dat Gods missie de hele schepping omvat, en dat het Zijn plan is dat wij succesvolle mensen zijn, niet slechts religieuze volgelingen.

Paradijs Stad is een praktische (en theologisch onderbouwde) gids die je meeneemt op een reis—van de schepping, het paradijs, tot de laatste, hemelse stad, om die ene veelgestelde vraag te beantwoorden: “Wat betekent het om mens te zijn?”.

Een reis waarin je het hart en de intenties van God ontdekt. Een reis waarin je nieuwe visie ontwikkelt over je tijdsbesteding; zowel in het werk dat je doet, als hoe je je vrije tijd besteedt en wat de zin is van jouw leven.

Alles wat we doen, heeft waarde voor God. Dit boek helpt je om te begrijpen waarom jij op aarde bent en wat dat betekent voor de rest van je leven.

Softcover - 312 pagina's
ISBN 9789082858761
€ 18,95

(Ook verkrijgbaar als Ebook bij jouw favoriete ebook-app of boekenwinkel.)

Bestellen
  • Kan je niet wachten?
    » Download hier het eerste hoofdstuk van Paradijs Stad gratis.

    Download

Over de auteur

John Mark Comer is pastor van onderwijs en visie in Bridgetown: Een Jezus-kerk, die deel is van een familie van kerken in Portland, Oregon, in de Verenigde Staten. Hij is getrouwd met Tammy, en samen hebben zij drie kinderen, Jude, Moses en Sunday.

John Mark Comer is ook de auteur van Liefdeologie.

© Copyright 2021 Unravel Publishers