Dr. Tim Clinton & Dr. Gary Sibcy

waarom je doet
wat je doet

het geheim van gezonde relaties

Relaties zijn alles! Maar waarom is een relatie van hart tot hart met anderen dan zo moeilijk? Vooral als je weet hoe belangrijk het is?

Waarom je voelt, doet en met anderen omgaat op de manier dat je doet, is gebaseerd op je relatiestijl, die geworteld is in je kinderjaren. Hoe je succesvolle, levenslange relaties kunt vormgeven en onderhouden is volgens Tim Clinton en Gary Sibcy gerelateerd aan je eerste ervaringen van connectie met anderen in het leven.

Dus hoe zorg jij voor sterke relaties? Waar begin je? Precies hier!

Dit boek is een eye-opener, die je niet alleen helpt te begrijpen hoe je los komt van negatieve patronen in je leven en hoe je fouten uit je verleden achter je kunt laten, maar ook handvatten geeft om nieuwe, waardevolle relaties te creëren met je echtgenoot, je kinderen, je vrienden en God.

In dit levensveranderende boek gebruiken de auteurs revolutionair onderzoek om jou te helpen je allereerste relaties te identificeren en definiëren. Ze ontwikkelden daarnaast vier relatiestijlen, die je helpen ontdekken waarom je doet wat je doet—en hoe je kunt leren om beter lief te hebben en beter liefde kunt ontvangen.

Softcover - 292 pagina's
ISBN 9789082858747
€ 19,95

Verwacht in 2020

Over de auteurs

Dr. Tim Clinton (gepromoveerd in professionele counseling) is een auteur en de voorzitter van de 50.000 leden tellende Amerikaanse vereniging van christelijke counselors. Hij is ook hoogleraar counseling en pastorale zorg en uitvoerend directeur van het centrum voor counseling en gezinsstudies van de Liberty University. Zijn eerdere boeken zijn onder andere Competent Christian Counseling, Attachments (waaruit dit boek is herzien) en hij werkte als redacteur mee aan The Soul Care Bible. Hij en zijn gezin wonen in Forest, Virginia.

Dr. Gary Sibcy (gepromoveerd in klinische psychologie) is een erkende professionele adviseur en huwelijks- en gezinstherapeut in het Psychiatrisch Centrum Piedmont in Lynchburg, Virginia. Hij heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar hechtingstheorie en is een adviseur voor opvangtehuizen voor kinderen in problemen. Hij is ook adjunct-professor in het promotieprogramma van de Liberty University voor professionele counseling. Hij en zijn gezin wonen in Amherst, Virginia.

© Copyright 2018-2019 Unravel Publishers