Dr. Tim Clinton & Dr. Gary Sibcy

waarom je doet
wat je doet

het geheim van gezonde relaties

"Ik weet wat het is om je niet geliefd te voelen en geen enkele emotionele band te hebben met de mensen die het allerbelangrijkst in je leven zouden moeten zijn. Dat komt omdat ik een groot gedeelte van mijn kinderjaren opgesloten heb gezeten in een kast. Mijn moeder was mentaal niet in orde en mijn vader was vaak van huis. Als hij dan thuis kwam, was hij vaak uitgeput en amper “aanwezig.”Vanwege mijn slechte start op het gebied van relaties heb ik me in geen enkele relatie ooit geliefd of verbonden gevoeld met een ander persoon. Tenminste, niet totdat ik God leerde kennen..."

Zo begint het ingrijpende en onthullende boek van Dr. Tim Clinton & Dr. Gary Sibcy. Hoe zit het met de relaties in jouw leven? Voel je je verbonden met de mensen van wie je houdt? Of voel je je ondanks de connecties die je hebt, eenzaam en alleen? En hoe is de relatie met je kinderen? Waarom doen we eigenlijk wat we doen? We veroorzaken allemaal pijn in relaties en we worden allemaal gekwetst—en er is niets dat we daaraan kunnen veranderen. Desondanks blijven we op zoek naar nieuwe relaties. Wij, mensen, hebben een hardnekkige behoefte aan liefde. Ons verlangen naar liefde is zelfs sterker dan ons verlangen naar eten...

In dit boek ontdek je de oorzaak van waarom we doen wat we doen in onze relaties, en waarom we, als gevolg daarvan, moeite of juist vreugde ervaren in die relaties.  
Je gaat inzien wat jij (bewust en onbewust) bijdraagt aan jouw relaties, en leert begrijpen wat de mensen om wie jij geeft, op hun beurt bijdragen aan die relaties.

Daarmee heb je de sleutel in handen om het geheim van liefdevolle en blijvende relaties te ontrafelen.

Softcover - 280 pagina's
ISBN 9789082858747
€ 19,95

Pre-order

Over de auteurs

Dr. Tim Clinton (gepromoveerd in professionele counseling) is een auteur en de voorzitter van de 50.000 leden tellende Amerikaanse vereniging van christelijke counselors. Hij is ook hoogleraar counseling en pastorale zorg en uitvoerend directeur van het centrum voor counseling en gezinsstudies van de Liberty University. Zijn eerdere boeken zijn onder andere Competent Christian Counseling, Attachments (waaruit dit boek is herzien) en hij werkte als redacteur mee aan The Soul Care Bible. Hij en zijn gezin wonen in Forest, Virginia.

Dr. Gary Sibcy (gepromoveerd in klinische psychologie) is een erkende professionele adviseur en huwelijks- en gezinstherapeut in het Psychiatrisch Centrum Piedmont in Lynchburg, Virginia. Hij heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar hechtingstheorie en is een adviseur voor opvangtehuizen voor kinderen in problemen. Hij is ook adjunct-professor in het promotieprogramma van de Liberty University voor professionele counseling. Hij en zijn gezin wonen in Amherst, Virginia.

© Copyright 2018-2020 Unravel Publishers