• Snelle verzending
  • Altijd slechts €2,95 verzendkosten in NL
  • Verzending via PostNL

Unravel Publishers

Wij houden van ontdekken!

Toen je geboren werd, groeide en ontdekte je als vanzelf. Het zit in je DNA. Van baby naar peuter, tot tiener naar volwassene. Al die kleine stapjes die je letterlijk en figuurlijk hebt gezet, hebben je gebracht naar waar je nu bent.

Maar nu ben je volwassen. De behoefte om jezelf uit te dagen, te groeien en te ontdekken kan een beetje ongemakkelijk gaan voelen, je wordt verstandig (eindelijk), misschien zelfs een beetje saai (geeft niets, en nee… we hebben het niet over tevredenheid). Wij denken dat hoe ouder je wordt, hoe intentioneler je moet zijn als het gaat om groei. Het leven houdt niet op bij dertig. God wil je nog steeds verrassen. De schijnbare tegenstrijdigheid in ons christelijk leven is je aan de ene kant meer en meer afhankelijk weten, en aan de andere kant steeds zelfstandiger worden. Je kunt groeien in volwassenheid. Wij vinden dat het leven veel te waardevol is om niet alles eruit te halen wat erin zit.

Begin 2018 zijn wij een uitgeverij gestart omdat wij enthousiast zijn over dat ontdekken en groeien. Goede mensen om je heen en goede woorden in je leven helpen om gezond te groeien. Dat geldt als baby en dat geldt als volwassene nog steeds! Woorden hebben de potentie om je leven te veranderen. Ze kunnen je verder brengen of juist tegenhouden. Nu snap je waarom wij goede boeken willen maken. Boeken waarvan we denken dat de wereld een stukje mooier wordt, waar anderen wat aan zouden kunnen hebben.

Hebben we daarvoor gestudeerd? Niet echt. Jolke heeft Communicatie gestudeerd en Ellies Officemanagement. We doen wel ons uiterste best ons werk zo goed mogelijk te doen, en we vinden onszelf best een goed team. Unravel is voor ons ook een avontuur waarin we steeds stappen mogen zetten en verder groeien. We zijn niet perfect. Dat zou ook best saai zijn, maar kan je soms ook ontmoedigen. Maar laten we eerlijk zijn: als God alleen perfecte mensen zou willen gebruiken, zou Hij niemand kunnen gebruiken – ook jou niet. Toch blijven we proberen dit makkelijke scenario te creëren waarin we groeien zonder uitgedaagd te worden, we ontdekken zonder ons perspectief los te laten, waarin we leren zonder boeken te lezen (whut!). Maar in jouw persoonlijke groei kan het helpen om je ideeën eens op te laten rekken door niet-perfecte mensen. Om je door God te laten verrassen. Hij is je Vader en Hij is trots op alle stapjes die Zijn kinderen zetten in hun groei naar volwassenheid. Je staat er niet alleen voor. We hopen natuurlijk dat onze boeken waardevolle hulpmiddelen voor je zijn. Een schrijver die je even bij de hand neemt om een paar stapjes verder te zetten. Of om juist even stil te staan.

We vinden het bizar dat God het zo heeft gemaakt, dat we altijd kunnen blijven ontdekken en dat Hij imperfecte mensen zoals ons gebruikt. Mensen uit een rijtjeshuis in Barneveld nota bene! Maar het gaat niet om ons. In dit hele verhaal dat ons leven is, hopen we dat God alle eer krijgt!

We vinden het tof om jouw verhaal te horen of gewoon zomaar met je in contact te komen. Mail ons op info@unravelpublishers.nl.