Verzenden & Retourneren

Levertijd

Na ontvangst van je bestelling zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. We doen ons best jouw bestelling dezelfde of anders de eerstvolgende werkdag te verzenden.  In de meeste gevallen geldt dat je je bestelling de dag erna in huis hebt. De gemiddelde levertijd van bestellingen in Nederland is dus 1 tot 2 werkdagen.

Verzenden

Verzending is mogelijk naar adressen in Nederland en buiten Nederland. Bij bezorging in Nederland rekenen we €2,95 verzendkosten. Wij de helft, jij de helft, wel zo chill. Alle bestellingen worden verzonden met PostNL, tenzij je het zelf afhaalt natuurlijk.

De levertijd van bestellingen buiten Nederland is soms erg lang, maar met een beetje geluk valt het mee. :) Houd rekening met 2-7 werkdagen. Bij bezorgingen buiten Nederland rekenen we €7,95 verzendkosten.

 

Voorraad

Alle aangeboden titels hebben wij standaard op voorraad. Indien een titel toch een langere levertijd heeft, staat dit specifiek vermeld op de productpagina. Nog niet verschenen titels die al wel op de website zijn aangekondigd, worden verzonden zodra de betreffende titel is uitgebracht. Deze titels kunnen al worden besteld, maar worden later geleverd. We houden je hierover op de hoogte.

 

Retourneren

Ben je niet tevreden met je bestelling (dat is echt balen!), dan raden we aan contact met ons op te nemen, zodat we een passende oplossing kunnen zoeken. Uiteraard heb je het recht om je bestelling binnen 14 kalenderdagen te retourneren.

Voorwaarden van retourneren:

  • Retouren kun je binnen 14 dagen na levering aanmelden via: info@unravelpublishers.nl, waarna je de producten binnen 5 dagen terug dient te zenden.
  • De kosten van het terugsturen zijn voor jouw rekening.
  • Stuur je de bestelling volledig terug, dan storten wij het bedrag inclusief de verzendkosten terug op je rekening. 
  • Stuur je de bestelling gedeeltelijk terug, dan storten wij het bedrag van de teruggestuurde titels op je rekening, exclusief de bezorgkosten. Een boek weggeven aan een vriend of vriendin is eigenlijk veel leuker dan terugsturen.
  • Het aankoopbedrag storten wij binnen 14 dagen, na melding van retour, terug op de rekening waarmee je hebt betaald (mits de boeken in goede orde retour zijn ontvangen).
  • Je kunt uitsluitend boeken retourneren die gekocht zijn bij Unravel Publishers. Boeken die via een boekhandel of andere webshop dan unravelpublishers.nl of unravelpublishers.com zijn aangeschaft, kunnen niet bij ons worden geretourneerd. Neem daarvoor contact op met de betreffende boekhandel of webshop.
  • Een boek dient onbeschadigd en ongebruikt in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden.