Wat betekent het
om Jezus te volgen?

... om Hem te vertrouwen?
... om van Hem te houden?
... om Hem je hele hart te geven?
... om zoals Hem te leven?

In dit prachtige boek vertellen bestsellerauteur Judah Smith en zijn vrouw, Chelsea, het verhaal van het evangelie op een eenvoudige manier, die kinderen volledig kunnen begrijpen—zodat zij kunnen groeien en hun geloof ontwikkelen en geïnspireerd worden om Jezus de rest van hun leven te volgen.

Kinderen leren over God en over het leven van Jezus en hun doel op aarde door Bijbelse verhalen uit zowel het Oude als het Nieuwe Testament. De Bijbelverhalen worden vergezeld door persoonlijke verhalen van Judah en Chelsea, waardoor kinderen zien wie Jezus in hun dagelijks leven is, vandaag, waar ze nu zijn—en hoe ontzettend veel Jezus van hen houdt en verlangt dat zij Hem volgen.

Er is niets mooier dan een kind horen zeggen, "Ik zal Jezus volgen!"

Hardcover - 195 pagina's - full color
ISBN 9789082858730
€ 33,95

Binnenkort

Over de auteur

Judah en Chelsea Smith zijn de senior pastors van Churchome, een bloeiende multi-site kerk in Seattle, Washington.

Judah is bekend vanwege zijn frisse, sterke en humoristische boodschap om het geloof relevant te maken voor het leven van elke dag. Judah is ook de auteur van o.a. Jesus Is ____, Love Is ____ en How's Your Soul?.

Chelsea is een talentvolle leider en spreker, die gepassioneerd is over het laten zien van wie Jezus is. Ze staat bekend om haar nuchtere wijsheid, authenticiteit, humor en sterk geloof.

Samen hebben ze drie kinderen: Zion, Eliott en Grace.

© Copyright 2018-2019 Unravel Publishers