• Snelle verzending
  • Altijd slechts €2,95 verzendkosten in NL
  • Verzending via PostNL

Een gezellig Unravel-kerstpakket

All you need is love kijken, onbeperkt oliebollen eten en met je rendiertrui aan het familiediner verschijnen... dat is kerst!

Maar de échte kerstgedachte komt voor de meesten van ons neer op gezelligheid, samenzijn met familie en vrienden, nostalgische spelletjes spelen en lekker eten en drinken.

Je kunt jouw collega's, klanten, co-workers, inspirators, leveranciers of wie je ook maar in je leven wilt bedanken, bijna geen groter plezier doen dan met een kerstpakket wat die waardes ondersteunt. Daarom werken wij dit jaar samen met de Wijnwinkel Barneveld.

Want: goede wijnen + een boek vol gezellige spellen = een hartstikke logische combi! ✌️

Met een Unravel-kerstpakket zeg je niet alleen 'dank je wel', maar geef je iets wat alle ingrediënten voor een gezellig samenzijn bevat. Je geeft iemand een pakket gezelligheid. Dat is toch te gek!

Unravel-kerstpakketten zijn altijd maatwerk. Je kunt een aantal voorbeelden bekijken in De Wijnwinkel Barneveld (Tulpenstraat 10) en zien en ontdekken wat jij in jouw pakketten wilt hebben. Ga je voor wijn, bier of alcoholvrije sapjes? Dit kun je aanvullen met nootjes, worstjes, borrelplanken, chocola of wat je maar wilt. Ook de verzending of levering kunnen we voor je verzorgen.

Een aanvraag voor Unravel-kerstpakketten kan eenvoudig via het formulier onderaan deze pagina, of bij De Wijnwinkel Barneveld, in de winkel of via info@wijnwinkelbarneveld.nl.

Fijne feestdagen! 🎅🏻Hieronder vind je een aantal voorbeeldpakketten incl. prijzen, zodat jij een goede inschatting kunt maken of dit pakket qua prijs, formaat en mogelijkheden bij jou past. En natuurlijk kun je ook één van onze andere boeken in een pakket weggeven.


Voorbeeldpakket #1

TOEFZAK met een fles rode wijn Barahonda, bakje gezouten cashewnootjes en Het Grote Boek met Familiespellen.

€ 25,00

Excl. btw
Incl. verpakking

Voorbeeldpakket #2

TOEFZAK met een fles rode wijn Vanita Nero d'Avola, doosje kaaskoekjes, zakje gezouten nootjes, borrelworstje en Het Grote Boek met Familiespellen.

€ 29,00

Excl. btw
Incl. verpakking

Voorbeeldpakket #3

RUGSCHAAL met bierpakket, blikje bierworstjes, zak chips, zakje chocolade rozijnen en Het Grote Boek met Familiespellen.

€ 32,00

Excl. btw
Incl. verpakking

Voorbeeldpakket #4

PLANKJE met een fles rode wijn Vanita Nero d'Avola, bakje pinda/rozijnenmix, bakje dipstokjes, potje roedjak dip, pakje cervelaatjes, bakje kaaspuntjes en Het Grote Boek met Familiespellen.

€ 38,00

Excl. btw
Incl. verpakking


Bestelformulier

Een pakket is altijd maatwerk. Geef hieronder aan wat je wensen zijn, en denk daarbij aan aantallen, inhoud, gewenste prijs per pakket, eventuele verzending, et cetera. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.